Vi finder “guldet” i din ejendom

Energibesparelser med AA Danmark
Som arbejdsmiljørådgiver har AA Danmark det perfekte udgangspunkt for en holistisk indgangsvinkel til energibesparelser. Energibesparelser handler nemlig ikke bare om at skære ned på driftsomkostningerne, men om at skabe et arbejdsmiljø der danner grundlaget for sunde og velfungerende medarbejdere. AA Danmarks hold af ingeniører og energikonsulenter har mange års erfaring i at udarbejde løsninger indenfor belysning, ventilation, solceller og indeklima der både fremmer arbejdsmiljøet og er energirigtige.

AA Danmark kommer gerne ud og kigger på jeres bygninger for at undersøge mulighederne for en energirenovering og give et gratis og uforpligtende tilbud på udførelsen. Tilbuddet vil også indeholde en analyse af de økonomiske forhold i projektet.

Med AA Danmark’s ”One Stop Shop” har du som kunde én kontakt til energirenoveringsprojektet. Vi tager hånd om hele processen fra de indledende analyser og rådgivning til udarbejdelse af løsningsforslag samt montering og installation. Det gør det trygt og ubesværet at være kunde hos AA Danmark.

Vi vurderer gratis dit potentiale for energisparelser på elforbruget!

Klik her for at læse mere om energibesparelser på belysning

Klik her for at læse mere om vores løsninger med solcelleanlæg