Ventilation

Kontakt os – vi har erfaring og løsninger
Indeklimaet er afgørende for medarbejderes velbefindende. AA Gruppens ventilationsløsninger skaber et godt indeklima, hvor medarbejdere trives og arbejder effektivt.

Frisk luft er et vigtigt fundament for en god arbejdsdag
AA Gruppen kan vurdere luftkvaliteten og kvaliteten af de eksisterende ventilationsanlæg. Og vi kan derefter vurdere behovet for yderligere mekanisk udsugning og rådgive i forbindelse med køb af nye anlæg.

Vi kan desuden rådgive omkring løsninger, hvis der i virksomheden er arbejdsprocesser, der udvikler sundhedsskadelige gasser, dampe, støv eller anden generende luftforurening.

God ventilation skaber glade og sunde medarbejdere som trives
Frisk luft er en menneskeret. Ud fra den devise har vi hos AA Gruppen stor erfaring med markedets mest energieffektive og støjsvage ventilationsanlæg til ventilation i de lokaler hvor vi opholder os når vi arbejder, får undervisning, eller slapper af derhjemme.

AA Gruppen tilbyder
Vi tilbyder rådgivning og løsninger inden for ventilation, analyse og optimering af indeklima. En del af vores rådgivning består i at beskrive det ønskede indeklima og dokumentere løsninger som vil opfylde målsætningerne.

Kontakt os og hør hvad vi kan hjælpe med